УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Уважаеми клиенти,

За да се избегнат неволни грешки, след всяка поръчка вие ще получите обаждане или известие по имейл, за да потвърдите поръчката си, на предоставената от вас информация за контакт.


Условия за доставка:

Продавачът доставя Поръчката чрез куриерска фирма на адреса, посочен от Клиента, във Формуляра за поръчка или в офис на куриерската фирма, в зависимост от избора на Клиента.

Цената за доставката, ако има такава е видна, след като Клиентът избере начина на доставка при попълване на Формуляра за поръчка.

В случай, че след приемане на Поръчката Клиентът направи промяна в адреса за доставка и/или срока, то цената за доставка може да бъде коригирана от Продавача.
На Уебсайта Продавачът определя за всеки от Продуктите незадължителни, индикативни срокове за доставка, като Продавачът следва да положи максимални усилия, за да достави Поръчката в тези срокове. Времето за доставка на Поръчката започва да тече в деня, следващ деня, в който потвърждението за Поръчката е доставено на Клиента. При изпълнението на поръчката на Клиента може да има обстоятелство, оказващо влияние върху срока за доставка, като Продавачът информира Клиента за всяко обстоятелство, което води до промяна в срока на доставка.
При доставка на Поръчката Клиентът е длъжен незабавно да я прегледа, и в случай, че констатира видими недостатъци като: нарушена цялост на опаковката, козметични транспортни дефекти, липса на придружаващи аксесоари, липса на придружаващи документи и други, незабавно да информира лицето, извършващо доставката.
В случай, че са налични дефекти или установени липси в окомплектовката, в присъствие на куриера или лицето извършващо доставката, се съставя констативен протокол като Клиентът отказва да получи пратката и информира Продавача в писмен вид на контакти посочени в имейла за потвърждаване на Поръчката.
В случай, че Клиентът не направи оглед на получения Продукт и не предяви незабавни претенции, пред лицето извършващо доставката, Продуктът се смята за одобрен, и Клиентът губи право да претендира това на по-късен етап.
Сайтът работи с куриерски фирми, в случай че имате желание да се използва друга куриерска фирма, за вашата доставка, моля да съобщите във формата за поръчка или чрез установяване на „Контакт с нас“.

Доставки до адрес:

цената на доставка по актуалната тарифа на куриерската фирма
– Поръчки направени до 16:00 ч. в работни дни се доставят до 48 часа*.
– Поръчки направени след 16:00 ч. в работни дни се обработват на следващия работен ден и се доставят до 48 часа след това*.
– Поръчки направени в събота, неделя и в дни на национални празници се обработват на следващия работен ден и се доставят до 48 часа*.
*За пратките до по-малки населени места, където куриерските фирми имат конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответния график.
Доставки до офиси на куриерските фирми:

цената на доставка по актуалната тарифа на куриерската фирма
При заявяване на поръчка до офис на куриерска фирма, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които дa приеме своята пратка. След изтичането на срока поръчката се анулира и се връща обратно в нашия склад.

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърни се в магазин